Onyedika moet naar de mixed zone gesleept worden.
Volledig scherm
Onyedika moet naar de mixed zone gesleept worden. © VTM Nieuws

Opvallende beelden: matchwinnaar Onyedika, die “iets speciaals deed”, moet letterlijk in perszone gesleept worden

De twee eerste competitiegoals ooit waren het voor Raphael Onyedika in het shirt van Club Brugge. Qua belang kunnen ze wel tellen. Maar interviews geven, dat doet de Nigeriaan liever niet. De middenvelder van Club moest letterlijk naar de mixed zone ‘gesleept’ worden door de persverantwoordelijke. “Ik ben het niet gewoon om hier te zijn.”

20 reacties

  • Johan Cottry

    1 maand geleden
    Club heeft gans het seizoen nog niet veel getoond maar ja zoals Mignolet zegt het zijn de punten die tellen boven alles ! Wel flauw antwoord !!
  • Sven Celeyn

    1 maand geleden
    Vooral bij counters van de tegenpartij is de traagheid van Vanaken een zwakke plek bij Club. Daarom valt al 3 seizoen bij de supporters op dat er een snelle centrale grinta verdediger ontbreekt. Ook op de flanken staan er boys en geen verdedigers. Volledig fout transfertbeleid Boyata? Odoi? op verdedigend vlak in samenloop met de aangetrokken trainers die gewoon hun geldzaken zijn komen of komen ophalen. Is Club Brugge bestuur blind?
  • Ronny Reculé

    1 maand geleden
    Met Hans of niet, maakt niet uit want als je wil kampioen worden moet je alles winnen. Come on club dat moet het zijn. Laat Jackers maar staan en dat Simon hem maar goed begeleid. Inderdaad zelfs zonder zijn doelpunten was Onyedika de beste op het veld.
  • Dirk leliaert

    1 maand geleden
    Zeker nog enkele weken rust gunnen aan Mignolet en Vanaken....
  • Johan hendrickx

    1 maand geleden
    Vanaken is er niet bij en het loopt veel beter. Toeval? Neen, zeker niet. En ook Mignolet heeft een probleem.