BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze chef voetbal ziet hoe Union zich als een kat in het nauw gedraagt: “De oase van rust is een jungle geworden”

De soap rond Christian Burgess, de al dan niet geschorste leider van de Union-defensie, komt het imago van de Brusselse club niet ten goede. CEO Bormans pleegt telefoontjes bij de bond om zijn beklag te maken, trainer Blessin meent achter elke hoek ineens een vijand te zien. Union gedraagt zich, met de voorbije twee seizoenen in het achterhoofd, als een kat in het nauw, meent onze chef voetbal Niels Poissonnier, die ook een boodschap heeft voor de leider.

10 reacties

  • Herman Thys

    4 weken geleden
    De chef voetbal verdraait de zaak. Er zijn procedures en als die niet gevolgd worden in dit geval door de procureur dan krijgt dit akkefietje een wrange nasmaak. Maar daar heeft Union niks mee te maken en de kat in het nauw is het bondsparket.
  • Jan Wybo

    4 weken geleden
    Toch raar dat het bondsparket net nu in beroep gaat,omdat Burgess zou kunnen spelen tegen rsca,raar heel raar
  • Gilbert Gendarme

    4 weken geleden
    Mr Poissonnier, de situatie is niet vergelijkbaar met begin januari, nu lijkt toch veel gedaan te worden om de grote twee in positie te stellen om het onder mekaar uit te maken. Burgess verdiend zeker een schorsing, voor doodschoppen krijgt men een gele kaart , mss was uitsluiting voor bal gooien wel voldoende geweest, er gebeuren veel ergere dingen in ons voetbal
  • Fred Kijzer

    4 weken geleden
    Aan de meet worden de prijzen uitgedeeld, niet aan de start.
  • Cris Verwilligen

    4 weken geleden
    Ken het verhaal niet echt, maar het heeft er wel alle schijn van dat er geen onpartijdigheid is. Dat Burgess in de fout ging, ok dat is duidelijk. Maar het spelletje errond: eerst mag hij niet spelen, dan laat de bondsprocureur zaterdagmiddag weten dat hij in beroep gaat zodat Burgess wel mocht spelen maar zeker de wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent zal missen. Dan zou ik toch ook willen weten waarom hij dat doet want dan is het een beetje competitievervalsing, wat ze ook zeggen.