Themabeeld.© AFP

Zeven jaar cel voor 27-jarige man die jonge meisjes tot webcamseks dwingt tijdens Snapchat-spel

Mortsel -

Jens H. uit Mortsel is veroordeeld tot zeven jaar cel en een terbeschikkingstelling van tien jaar wegens verkrachting en aanranding van een tiental minderjarige meisjes. Hij wordt ook voor twintig jaar uit zijn rechten ontzet. H. kwam niet naar de uitspraak, zijn onmiddellijke aanhouding werd bevolen.

sare, vdaa

Jens H. dwong de meisjes via een online spelletje om pornografische beelden van zichzelf te maken. Hij verkrachtte ook een meisje van 14 in zijn auto op de parking van de instelling waar het slachtoffer verbleef. “De feiten zijn bewezen en zijn totaal verwerpelijk, hij overhaalde talloze zeer jonge minderjarige meisjes om seksuele handelingen te stellen”, zei de rechtbank. “Dat die slachtoffers soms voor het leven getekend zijn, deerde hem niet.”

De rechtbank tilde er ook zwaar aan dat H. tijdens het onderzoek nieuwe feiten pleegde terwijl hij onder elektronisch toezicht stond.

H. kwam niet naar de uitspraak, zijn onmiddellijke aanhouding werd bevolen. Aan de slachtoffers moet hij tienduizenden euro schadevergoeding betalen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer