© PN

Sexy trend in Cannes: supermodellen gaan voor een satijnen jurk

Het filmfestival in Cannes mag dan wel over cinema gaan, de rode loper van het evenement wordt jaarlijks gezien als een catwalk waar enkele zomertrends duidelijk worden. De satijnen slip dress is daar een van.

vwh

Of de topmodellen in Cannes het op voorhand hadden afgesproken, valt te betwijfelen. Maar drie onder hen hadden een zwierige satijnen jurk aan die hun sexappeal naar een nog hoger niveau tilde. Bella Hadid ging voor een ivoorkleurig exemplaar met een V-decolleté en een hoge split, terwijl Haily Baldwin - ex van Justin Bieber - voor een koningsblauw exemplaar ging. Emily Ratajkowski, bekend als naakte verschijning in de videoclip van 'Blurred Lines', ging voor een gelijkaardige creatie als die van Bella, maar dan met spaghettibandjes. Elke dame combineerde hun jurk met één opvallend juweel simpele sandaaltjes en een apathische blik op oneindig.

© PN

Onder een zogenaamde slip dress hoort geen ondergoed - een beha zou immers kunnen aftekenen. Bella droeg er wel een naadloze body onder, die ze toevallig liet zien tijdens haar passage op de rode loper. Maar ook Hailey kreeg last van haar creatie op de Boulevard La Croisette. Ze moest de sleep van haar jurk constant uit de weg leggen om te voorkomen dat ze erop stapte. De Amerikaanse ‘House of Cards’-actrice Robin Wright ging ook voor een satijnen slip dress met opvallende armband en clutch, maar haar lichaam verraadt ter hoogte van haar boezem dat ze het niet bepaald warm had. Het risico op een prominent tepeltje moet je er nu eenmaal bijnemen...

© PN

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer