Partner steekt Marthe van K3 hart onder de riem na moedige getuigenis: “De allermooiste”

Marthe De Pillecyn (27) van K3 krijgt enorm veel bijval op sociale media na haar moedige getuigenis in Liefde voor muziek dinsdagavond. Onder meer haar partner laat zich niet onbetuigd.

gjs

In de dinsdagavond uitgezonden aflevering van Liefde voor Muziek legde Marthe in een gesprek met Stan Van Samang en het Nederlandse popduo Suzan en Freek bloot hoeveel pijn het haar gedaan had toen zij geregeld commentaar kreeg op haar uiterlijk. “Toen ik bij K3 kwam, kreeg ik plots veel meningen over mijn uiterlijk. Het moeilijkste moment was toen er op de cover van een boekje stond Marthe, de lelijke van K3, waarna ze aan veel mensen hun mening hebben gevraagd over hoe ik eruitzag. Iedereen reageerde daar dan ook op. Dat heb ik me heel hard aangetrokken, toch liet ik dat niet zo aan de buitenwereld zien. Ik heb nooit gezegd hoe diep het zat.”

De avond van de uitzending en de ochtend erna krijgt Marthe enorm veel bijval op sociale media. “De allermooiste”, schrijft haar partner Sinerjey, bekend van Baba Yega, bijvoorbeeld bij een foto van zijn geliefde. Gevolgd door de hashtag #liefdevoorMarthe, een knipoog naar het programma waarin zij haar getuigenis deed.

© VTM

Op die post, maar ook in talrijke andere posts op sociale media, uitten fans hun bewondering voor Marthe en haar getuigenis. “Absoluut een mooie dame. Mooi en puur”, “Ze is zo mooi, van buiten en van binnen”, “De allermooiste en liefste persoon” en “Wat ben jij een ontzettend mooie vrouw, van buiten en (voor wat ik er van mee kan krijgen) ook van binnen, laat niemand je ooit iets anders wijsmaken” zijn maar enkele van de vele reacties die ze krijgt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer