Connor Rousseau en Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere. Zij kondigt de comeback van haar ‘mateke’ aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Connor Rousseau en Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere. Zij kondigt de comeback van haar ‘mateke’ aan. © BELGA

“Voor veel mensen maakt hij het verschil”: hoe de exit van Conner Rousseau de neergang van Vooruit inluidde

PolitiekConner Rousseau keert terug naar de nationale politiek en wordt lijstduwer voor Vooruit in Oost-Vlaanderen. En daar zal zijn partij niet rouwig om zijn: in onze Grote Peiling gaat het immers alleen maar achteruit met Vooruit sinds zijn vertrek. Zo zwaar is het verval al geweest sinds zijn ontslag.

269 reacties

  • Yana Rutte

    3 weken geleden
    Wat iedereen schijnt te vergeten is dat hij zich wel excuseerde voor de 'zattemansklap' maar niet voor het extreem rechtse gedachtengoed dat in dat mooie hoofdje zit. Ik heb hem nooit horen zeggen dat zijn rechtse ideeën fout zitten, enkel dat hij het niet had mogen zeggen... een groot verschil. Gelukkig maar heeft hij dat wel gedaan in een zatte bui, zo weten we tenminste waar hij echt voor staat. Hopelijk opent zijn kiesvee alsnog de ogen...
  • Pat Debal

    3 weken geleden
    Wat ze gisteren op het nieuws van VTM zij Melissa Depraetere was al een leugen dat door Vooruit is dat de pensioenen omhoog zijn gegaan het is door de INDEX dat de pensioenen omhoog zijn
  • Gerome van den Abbeele

    3 weken geleden
    wordt vooruit nu ook uitgesloten voor regeringsvorming wegens racistische uitspraken
  • Peeters Francis

    3 weken geleden
    Het zoveelste bewijs dat politiek een klucht is. M Depraetere spreekt steeds over koopkracht, alles is duur geworden maar Ik denk dat M Depraetere zelf haar boodschappen niet doet.
  • Gino Sinnesael

    3 weken geleden
    Pas als Vooruit de solidariteitsbijdrage op de pensioenen afschaft, ga ik enig geloof in dat partijtje hebben, want dat 'beloven' ze al 25 jaar lang!