© Boumediene Belbachir, Fotomontage GvA

Oscar and the Wolf stelt concert bij piramides van Gizeh uit: “Herhaaldelijke contractbreuken laten ons geen keuze”

Het concert van Oscar and the Wolf dat op 11 april gepland stond bij de piramides van Gizeh in Egypte, is voorlopig uitgesteld. Dat laat de zanger Max Colombie dinsdag weten via een post op zijn Instagram. Eind maart maakte de zanger nog bekend dat zijn tour halt ging houden bij de piramides in Caïro, maar die plannen zijn nu dus in het water gevallen. “Herhaaldelijke contractbreuken laten ons geen andere keuze”, klinkt het op zijn Instagram.

vea

“Ondanks al onze pogingen om door de uitdagingen te werken, laten de herhaaldelijke contractbreuken met de lokale promotor ons geen andere keuze”, aldus Max Colombie. Dat deze beslissing een teleurstelling is, stelt de zanger niet onder stoelen of banken. “Het valt met zwaar, en het spijt me enorm”, schrijft hij nog.

Maar uitstel is geen afstel. De zanger is volop op zoek naar een nieuwe datum om de show in Caïro bij de piramides van Gizeh alsnog te laten doorgaan. “Mijn team en ik zoeken momenteel naar een nieuwe datum. We laten jullie zo snel mogelijk iets weten.” Fans van Oscar and the Wolf die op een andere locatie naar een show van de band gaan kijken, hoeven niet te vrezen. De rest van de tour gaat gewoon door zoals gepland. “Bedankt voor jullie begrip en steun”, sluit Colombie zijn bericht af.

LEES OOK. “Mijn ouders hadden schrik dat ik ging sterven”: hoe Max Colombie al levenslang wordt achtervolgd door demonen

© Instagram @oscarandthewolf

LEES OOK. Max Colombie getuigt over zijn verslavingen: “Mensen helpen om hun verhaal te doen”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER