De Britse premier Rishi Sunak met de Samba-sneakers.
Volledig scherm
De Britse premier Rishi Sunak met de Samba-sneakers. © X / Adidas

Britse premier krijgt onder zijn voeten nadat hij gehypete Adidas-sneakers draagt: “Hij heeft de look voor iedereen verpest”

Rishi Sunak (43) zit in nauwe schoentjes. De reden? Tijdens een interview droeg de Britse premier de Samba-sneakers van het merk Adidas, zowat de meest gehypete schoen van het moment. Sunak kreeg al snel bakken kritiek op zijn schoenkeuze. “Hij heeft de look voor iedereen verpest”, klonk het onder meer. De premier heeft zich intussen verontschuldigd aan alle Samba-liefhebbers. “Maar ik ben ook al jaren een toegewijde fan van het merk”, zegt hij.

12 reacties

  • Steven Van Campenhout

    1 maand geleden
    Klasbak… een premier die geen stijve klassieke hark wenst te zijn… topkerel, modieus en met de jeugd mee… moet toch kunnen zeker een interview is toch geen gala en dan nog…
  • Wilfried Kumps

    1 maand geleden
    Maar waarom moet diene mens zich excuseren? Hij draagt toch wat hij wil!
  • Gino Denil

    1 maand geleden
    Hij is voor op zijn tijd. In het VK worden dure sneakers van Adidas stilaan iets dat enkel de elite zich nog kan veroorloven. Een nieuw statussymbool.
  • Luc Heymans

    1 maand geleden
    Als die man die schoenen wil dragen, dan doet die dat toch. Waar mensen zich mee bezig houden.
  • Guido Parker

    1 maand geleden
    Als ik oude filmpjes zie van de jaren 30 liepen de mensen er toch deftiger bij. Nu moet je broek op de grond hangen om modieus te zijn.