Links: Verslagen werknemers van de failliete busbouwer. Rechts: Marc Van Hool.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Verslagen werknemers van de failliete busbouwer. Rechts: Marc Van Hool. © BELGA / ID

PORTRET. Ook Marc Van Hool wilde bedrijf van zijn opa overnemen: zelfs Tom Waes en Marc Coucke vertrouwen hem hun centen toe

Marc Van Hool wilde graag een deel van de failliete firma Van Hool overnemen. En ja, dat klinkt zoals het is: ook hij is een lid van de compleet versplinterde familie. Deze telg is geen groentje in het vak, want hij wist al eerder noodlijdende bedrijven - zoals Veritas - uit het slop te trekken. Maar Marc is toch vooral de kleinzoon van Bernard, de oprichter van de busbouwer, en zoon van Paul die zich - met nog twee broers - in 1999 liet uitkopen in het familiebedrijf. Hoe zit dat nu precies?

24 reacties

  • Godfried Muyters

    1 maand geleden
    Hey Marc, ik wens jou alle geluk van de wereld toe,ik denk dat je de juiste man bent om die afdeling van/ in Vanhool over te nemen ,veel succes gewenst.
  • nancy dejonge

    1 maand geleden
    Door de toewijzing aan VDL en Smith ..zal het bedrijf zeer snel "ontmanteld" worden ! WEERAL een gemiste kans voor het behoudt van plaatselijke werkgelegenheid !
  • Frans Peeters

    1 maand geleden
    Het lot was politiek al beslist, uitverkoop met zoveel mogelijk geld voor de banken
  • Patricia Op de weerdt

    1 maand geleden
    vijgen na Pasen,had er moeten staan als 1 ste niet als laatste.
  • paul van gele

    1 maand geleden
    Steek daar u centen niet meer in maar geniet er van en dan nog in het buitenland waar het steeds goed weer is. Dat zou ik toch doen.