© Getty Images

Rihanna krijgt kritiek door magazinecover waarop ze gekleed is als sexy non

Zangeres Rihanna siert de cover van de nieuwste uitgave van Interview Magazine. Maar ze krijgt op sociale media veel kritiek over haar outfitkeuze.

SGG

Op de cover van het voorjaarsnummer van Interview Magazine staat zangeres Rihanna. Op de foto, gemaakt door fotografe Nadia Lee Cohen, draagt ze rode lippenstift en blauwe oogschaduw. Op haar linkerwang is een klein kruisje te zien. Maar het opvallendste is misschien wel de zwart-witte habijt die de popster draagt. Vooral de combinatie van het religieuze kledingstuk en haar diepe decolleté valt op.

En het is die combinatie die ook voor heel wat kritiek zorgt op sociale media. Velen vinden het niet kunnen dat Rihanna zo uitpakt met iets dat normaal geassocieerd wordt met vroomheid en religie. De titel van het interview is dan ook toepasselijk “Rihanna is klaar om te bekennen”. Maar sommigen noemen het “godslastering”, terwijl anderen het “onrespectvol” en “onacceptabel” vinden.

Maar er zijn er ook die Rihanna verdedigen. “Hoezo is dit anders dan al diegenen die zich voor Halloween verkleden als een sexy non?”

© Interview Magazine

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer