Jacques Vermeire vergelijkt succes van ‘Nonkels’ met beginjaren van ‘De Kampioenen’: “Kijkcijfers zullen nog stijgen”

ShowbitsDeze week krijgt Jacques Vermeire (72) in het VTM-programma ‘Eenmaal andermaal’ het gezelschap van Jelle De Beule (43). En twee comedians samen op stap? Dat belooft! “Ik ken geen schaamte, dus afbieden is voor mij geen probleem”, grapt Jelle. “Ik was dus regelmatig echt beschaamd”, vult Jacques aan. De Beule is momenteel ook al op Streamz te zien in het nieuwe seizoen van de komische serie ‘Nonkels’. Ontdek meer in een nieuwe Showbits.

4 reacties

  • Bart Adam

    1 week geleden
    Zeer mooi gebracht met topacteurs die gewoon doen en niet geforceerd overkomen . gewoon losjes zijn zoals het leven is , is de boodschap . En twest vloms is een mooi dialect hè .
  • Chris Vandeven

    1 week geleden
    Nonkels...TOPserie, geniale humor gebracht door klassebakken van acteurs. De Kampioenen...met DDT zéker te pruimen maar hij verdween uit de serie en toen...gezever en nog is gezever, hoe meer seizoenen er kwamen hoe belachelijker, over de top getilde zelfspot, bovendien uitgemolken tot op het bot. Humor ver te zoeken en dus absoluut niet te vergelijken met Nonkels.
  • Medard Albrechts

    3 weken geleden
    om de kampioenen te evenaren zullen er anderen moeten komen hoor
  • Wesley Vandemoortele

    3 weken geleden
    jelle is ne machtige gast. zijn vorm van lachen is voor mij top. en ook ne creatieve duud en nog slim ook .. had hij nog mooi geweest was ie perfect. lol.