J.K Rowling  met Emma Watson, Rupert Grint en Daniel Radcliffe
Volledig scherm
J.K Rowling met Emma Watson, Rupert Grint en Daniel Radcliffe © fox

J.K. Rowling haalt uit naar Harry Potter-sterren Daniel Radcliffe en Emma Watson: “Ik zal hen niet vergeven”

CelebritiesDe Britse ‘Harry Potter’-schrijfster J.K. Rowling heeft persoonlijk uitgehaald naar filmsterren Daniel Radcliffe en Emma Watson, die respectievelijk Harry Potter en Hermelien Griffel speelden in de verfilmingen van haar boeken. De twee acteurs distantieerden zich van Rowling in het lopende debat rond transgender personen. “Daarvoor zal ik hen niet vergeven”, aldus de schrijfster.

65 reacties

  • Roos Verkammen

    3 weken geleden
    Erg verontrustend dat minderjarigen een geslachts veranderende operatie mogen ondergaan terwijl als je jong bent je nog veel zaken niet zeker weet en het soms ook fases zijn waar iemand doorheen gaat. Het feit dat naderhand sommige van deze operaties moeten worden teruggedraaid zegt helaas al genoeg.
  • Elisa deJong

    3 weken geleden
    Moedig om voor je menig uit te komen. Ze heeft gelijk natuurlijk. Dat durf ik bijna niet te zeggen.. hoeveel meer een bekend iemand.
  • Benjamin Pieters

    3 weken geleden
    Wanneer gaat die hetze nu eindelijk eens gaan liggen? Wie is er nu geïnteresseerd in de mening van een succesvol auteur? Indien ik transgender zou zijn, denk ik dat ik liever zou hebben dat daar niet zo veel spel van gemaakt zou worden. En Rowling is op haar paard gezet omdat ze wat tegenwerk kreeg over haar mening, dus nu gaat ze er volle bak voor. Alle dagen kermis...
  • Peter Braeckmans

    3 weken geleden
    JKR is een typisch voorbeeld van wat er gebeurt als je een eigen mening hebt deze ook uit. Tonnen respect voor deze dame!!!
  • Didi Bellens

    3 weken geleden
    En gelijk heeft ze en kan haar zeker niet tegenspreken.