Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Oliver Naesen was jarenlang “een zombie” door opvallende allergie: “Je kan me vermoorden met een knolselder”

Wat hebben Oliver Naesen en Jezus gemeen? Over de wattages van de Messias weten we weinig, maar één ding is zeker: op hun 33ste zijn ze allebei verrezen. Naesen rijdt zijn beste voorjaar in jaren. En dat heeft veel te maken met... knolselder. “Wat ik meegemaakt heb, is geschift.”

22 reacties

  • Ivan Bruyneel

    3 weken geleden
    super goeie renner, jammer van zijn dip , juist in zijn topjaren. Als hij zich blijft verzorgen, zitten er wel nog enkele goeie jaren aan te komen . Altijd een boon gehad voor hem, hij was de eerste waar ik naar uitkeek
  • Pierre De Poorter

    3 weken geleden
    Als Naesen dat zegt van die allergie dan lijkt mij dat lang geduurd te hebben voor ze het ontdekt hebben. Tegenwoordig worden de renners zo begeleid dat iedere kwaal vlug gekend is. Maar het zal wel juist zijn zeker want Naesen lijkt mij een correct mens te zijn. Het viel mij al op dat hij in de RVV weer de oude was. Hopelijk kan hij nog een paar overwinningen boeken want bijna 3jaar verloren. Succes Olivier.
  • Dirk Pauwels

    3 weken geleden
    Toffe pé, den Olivier. Niet dat ik hem persoonlijk ken, maar altijd benieuwd naar wat hij te zeggen heeft. Wel spijtig van die selderallergie, maar ook goed dat het ontdekt is. Greg en Olivier, twee goeie en sympathieke coureurs.
  • Jos Denis

    3 weken geleden
    Blij dat hij het waarom van die felle allergische reactie nu kent. Succes, Oliver!
  • Kelly D’Haemers

    3 weken geleden
    Is een prachtige mens. Hebben het geluk gehad hem te ontmoeten vorig jaar. Zeer sympathiek. Groeten van uw Zottegemse supporters.