© Evan Agostini/Invision/AP

Na het succes van ‘Barbie’ produceert Margot Robbie ‘Monopoly’-film

Na ‘Barbie’ lanceert Margot Robbie zich in een nieuwe speelgoedfilm. Deze keer heeft de actrice besloten om mee te werken aan een ‘Monopoly’-film.

lto

Na het recordsucces van Barbie is Margot Robbie aangesteld als producent voor een live action Monopoly-film. Het was de filmstudio Lionsgate die het nieuws naar buiten bracht dat ze zullen samenwerken met speelgoedbedrijf Hasbro en Robbie’s prudctiemaatschappij LuckyChap.

Het is niet de eerste keer dat een poging wordt ondernomen om een film te maken van het wereldberoemde spel. Eerder al probeerden Kevin Hart en Tim Story om het spel met het bekende mannetje en het zwarte hoedje tot leven te brengen. Maar het lukte hen niet om de juiste visie te vinden en om te zetten in beeldmateriaal.

Intussen is er – sinds Lionsgate de rechten in handen heeft – een duidelijker standpunt en visie ontwikkeld. “Ik kan me geen beter productieteam voorstellen voor dit geliefde en iconische merk dan LuckyChap”, liet Adam Fogelson, voorzitter van Lionsgate Motion Picture Group weten aan The Independent.

LEES OOK. Joaquin Phoenix en Lady Gaga trekken de dansvloer op in trailer ‘Joker 2’

(Lees verder onder de foto)

Na ‘Barbie’ lanceert Margot Robbie zich in een nieuwe speelgoedfilm.© Shutterstock

“Volgende kaskraker”

“Het zijn uitzonderlijke producenten die hun projecten met veel aandacht en zorg uitkiezen en Monopoly met een duidelijk standpunt aanvullen. We zijn enorm enthousiast om met het hele LuckyChap team te werken aan wat volgens ons allemaal hun volgende kaskraker kan worden.”

Ook LuckyChap, dat gerund wordt door Robbie, reageerde al op het nieuws: “Monopoly is een topeigendom – pun intended. Dit spel heeft al generaties lang wereldwijde weerklank en we zijn zo enthousiast om dit spel tot leven te brengen samen met de geweldige teams die betrokken zijn bij Lionsgate en Hasbro.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer