Nog een maand te gaan tot seizoen 3 van ‘Bridgerton, Netflix lost al trailer

Nog een kleine maand, en dan verschijnt het derde seizoen van de succesreeks ‘Bridgerton’ op Netflix. De trailer belooft alvast weer veel romance, achterklap en dansfeesten.

De serie, gebaseerd op een populaire boekenreeks, zag het levenslicht in de nasleep van de coronacrisis, eind 2020. Het verhaal speelt zich af tijdens het Regency-tijdperk in Engeland, en draait rond de acht kinderen van de adellijke familie Bridgerton. Dat draaide rond Daphne, de oudste dochter van het gezin.

LEES OOK: Eindelijk heeft Netflix de ‘kijkcijfers’ vrijgegeven, en dit valt op

Het tweede seizoen volgde in 2022 en focuste op de romance van oudste zoon Anthony. Vorig jaar werden fans getrakteerd op een spin-off waarin Queen Charlotte, eigenlijk een nevenpersonage, op het voorplan trad. In het derde seizoen staat de romance van zoon Colin (Luke Newton) en vriendin des huizes Penelope Featherington (Nicola Coughlan) centraal. Zij had jarenlang een boontje voor hem, hij was zich nergens bewust van. Maar net wanneer zij besluit dat het tijd is om verder te gaan met haar leven, begint hij zich af te vragen of hij haar wel écht gewoon als een vriendin ziet.

De reeks verschijnt op 16 mei. Als we op de cijfers van de vorige seizoenen mogen afgaan, heeft Netflix straks weer een dikke hit te pakken. Bridgerton wist The crown, die andere serie over het Britse koningshuis, moeiteloos te overtroeven. Een vierde seizoen is sowieso al in de maak.(dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer