Ze kosten zo’n 900 euro, je krijgt amper een schoen in de plaats en toch wil iedereen deze doorzichtige ballerina’s

De ballerina’s zijn al enige tijd terug van weggeweest. Maar nu is er wel een heel opvallende soort die het internet doet ontploffen: een doorzichtige ballerina, waar je dus je voeten in kan zien. Onder meer actrice Jennifer Lawrence bezweek al voor de trend.

FDB

“Non-schoenen”, zo noemde Vogue het nieuwste mode-item. Doorzichtige ballerina’s zouden deze zomer de trend zijn. De schoen wist het internet én de modewereld te veroveren vanwege zijn opvallende look. Luxemerk Bottega Veneta lanceerde als eerste een exemplaar waarvoor je zo’n 900 euro moet neertellen.

Tal van merken, zoals ARKET en Mango, volgden al snel en kwamen met hun eigen versie. Nu kan je de doorzichtige schoen voor 50 euro op de kop tikken.

(Lees verder onder de post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ze bestaan tegenwoordig in verschillende kleuren, modellen en stofjes. Modeliefhebbers zijn dol op de schoenen omdat ze zo luchtig zijn. Ideaal voor de zomer dus. Als het wat kouder is, kan je ze ook altijd combineren met sokken. De “naakte schoen” zou volgens veel modekenners passen bij tal van outfits. Een jeans, een zomerjurkje, noem maar op. Pluspunten als je ze combineert met een pedicure.

De Amerikaanse actrice en Oscarwinnares Jennifer Lawrence (33) is alvast fan. Haar voeten werden gespot in een duur exemplaar van zo’n 900 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer