Daar is Thibaut Courtois terug: Real-doelman traint voor het eerst weer (individueel) op het veld na tegenslag in revalidatie

Thibaut Courtois heeft vrijdagochtend voor het eerst sinds midden maart weer op het veld getraind. De doelman van Real Madrid liep de negentiende van vorige maand een scheurtje in de interne meniscus van de rechterknie op en kende zo een tegenslag in de revalidatie van zijn kruisbandblessure, die hem al sinds augustus 2023 aan de kant houdt.

Quinten Torfs

Begin augustus vorig jaar viel Courtois maandenlang uit na een op training opgelopen gescheurde kruisband in de linkerknie. Het zou een lange revalidatie worden, maar zo’n zeven maanden later hervatte onze landgenoot de trainingen. Totdat hij op 19 maart een nieuwe blessure aan diezelfde knie opliep. Courtois verliet het veld toen in tranen en zag zijn langverwachte comeback verder uitgesteld worden.

Als alles goed gaat, en hij geen nieuwe tegenslag kent, wordt hij in mei terug in actie verwacht. Momenteel traint hij nog individueel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer