© Isosport

HERBELEEF. Knotsgekke partij eindigt onbeslist: STVV en Standard spelen 3-3gelijk in spektakelstuk

STVV speelde vrijdagavond na een spektakelrijke wedstrijd gelijk tegen Standard (3-3). Na vroege treffers van Bocat en Kanga, keken de Kanaries in het slot van de tweede helft nog tegen een 1-3-achterstand aan. In een dol slotkwartier bezorgden Bertaccini en Kaya STVV echter alsnog een punt.

Standard
Na zestien minuten toegevoegde tijd fluit Wesli De Cremer af. Wat een pot voetbal was dit. Propaganda voor de Europe Play-offs.
Kaya besluit over!
Ook STVV dreigt nog. De voorzet van Dumont wordt door Kaya niet tegen de netten gejast. Een puntendeling zal het worden.
Kanga lepelt naast!
De hoge bal Laifis wordt in één tijd door Kanga over Suzuki gelift. Tergend traag rolt het leer naast het doel van de Japanner.
Janssens trekt ostentatief aan het truitje van Kanga in het strafschopgebied. De Cremer wuift het protest weg.
Wat een wedstrijd op Stayen. Een puntendeling lijkt het finale verdict te worden.
Smets redt de Truiense meubelen met een ultieme ingreep. Price viseerde een schot.
Dumont krijgt nog twee minuten.
In zijn enthousiasme maait Bertaccini Sahabo onderuit.
Bertaccini krijgt een lichte por
Delorge zet Bertaccini oog in oog met Bodart. De Truiense doelpuntenmaker gaat liggen na vermeend contact met Dewaele. De Cremer ziet geen graten in de Truiense penaltyclaim.
Invaller Barnes kreeg enkele minuten geleden geel.
De toegevoegde speeltijd is minstens twaalf minuten.
Na vijf minuten oponthoud gaat Standard wisselen. Dewaele betreedt het terrein.
Er is ondertussen nog een andere VAR-check aan de gang.
Het doelpunt wordt gevalideerd!
De VAR bekijkt het doelpunt van Kaya. Mogelijks is er sprake van buitenspel.
In Kaya's enthousiasme loopt de Duitser Kanga aan. De Standard-spits is daar niet mee gediend en revancheert zich.
De gelijkmaker van Kaya!
Hij doet het! Fatih Kaya breekt de Truiense ban en scoort de gelijkmaker! Steuckers opent het spel met een geweldige pass en bereikt Barnes. De invaller laat het leer aan Kaya en die trapt het leer overhoeks tegen de touwen, 3-3!
Barnes krijgt het leer toegespeeld van Steuckers en zet staalhard voor. De Rouches verenigen de krachten om het leer te ontzetten.
Krijgen we nog een beklijvend slot op Stayen?
Daar is de Truiense hoop!
Kaya zet een knappe aanval op met een fluweel hakje. Ito drijft op en vuurt een schot af. Bodart kan pareren maar doet dat in de voeten van de flukse Bertaccini, 2-3!