VIDEO. Spaanse bondsvoorzitter doet alsof hij belt om journalisten te ontwijken, maar valt door de mand als hij écht gebeld wordt...

De Spaanse bondsvoorzitter ad interim Pedro Rocha viel in aanwezigheid van tientallen cameraploegen en journalisten door de mand toen zijn telefoon écht afging terwijl hij deed alsof hij aan het bellen was om lastige vragen te ontwijken. Toppunt van ironie: dat gebeurde net nadat Rocha in beschuldiging was gesteld van… corruptie.

Michael Van Damme

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De leiders van de Spaanse voetbalbond maken er een potje van. Pedro Rocha is de opvolger ad interim van Luis Rubiales, u weet wel de man die moest aftreden als bondsvoorzitter na de ongevraagde kus op de mond van Jennifer Hermoso.

Rocha moest getuigen in een corruptiezaak tegen zijn voorganger, maar kreeg in de rechtbank in Madrid te horen dat hij zelf ook verdacht wordt van corruptie.

Rocha besefte dat hij heel wat vragen zou krijgen toen hij de rechtbank buitenkwam en paste een oud trucje toe om de journalisten te ontwijken. Hij deed alsof hij aan het bellen was. Hij viel echter pijnlijk door de mand toen de telefoon die hij aan zijn hoor hield plots echt rinkelde.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer