Conner Rousseau keert nu ook terug op televisie in ‘Het conclaaf’

Hij zou niets anders doen dan markten en huisbezoeken, maar kijk, Conner Rousseau (Vooruit) duikt ook op in ‘Het conclaaf’, een VTM-programma waar zeven kopstukken een weekend samen doorbrengen.

In ‘Het conclaaf’, een programma van tv-maker Eric Goens, komen zeven toppolitici samen in een kasteel om te debatteren over wat hen verdeelt, over hoe ze kunnen samenwerken, over het politieke klimaat en de reputatie van de politiek in 2024. Tijdens gezamenlijke en individuele gesprekken geven ze de kiezer een inkijk in hun overtuiging en hun agenda.

Het gaat om Bart De Wever (N-VA), Alexander De Croo (Open VLD), Petra De Sutter (Groen), Sammy Mahdi (CD&V), Tom Van Grieken (Vlaams Belang), Raoul Hedebouw (PVDA) én dus ook Oost-Vlaams lijstduwer Conner Rousseau. Nochtans zou die laatste zich vooral weg houden van de camera’s en een nederige rol spelen in de campagne. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Rousseau heeft een goede band met Eric Goens. Het was Goens die zijn coming-out filmde en dat later ter betaling aanbood aan nieuwssites. Eerder was Rousseau ook al te gast in Goens’ tv-programma Het huis. Een nederige rol in de campagne was Rousseau toebedeeld. Daar hoort blijkbaar wat tv-werk bij.

(agy)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER