Koen Wauters heeft al 10 jaar innige band met Laura Tesoro: “Iemand als Laura wil je gewoon in je leven”

ShowbitsExact 10 jaar geleden - in 2014 - draaide Koen Wauters (56) voor een toen piepjonge Laura Tesoro (27) in ‘The voice van Vlaanderen’. Winnen deed ze niet, maar Wauters nam haar wel onder zijn mediavleugels. Met succes. Want na menig tv-programma delen ze nu zelfs samen het podium in het jubileumseizoen van ‘Liefde voor muziek’. “Ik ben enorm trots op hoe zij door de jaren heen gegroeid is als zangeres”, vertelt Koen. Hoe haar cover van het emotionele nummer ‘Stil’ van Clouseau binnenkwam? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits.

77 reacties

  • Romana Crabbe

    2 weken geleden
    Er zijn gewoon te weinig woorden voor handen , om jou schoonheid als mens op elk vlak te verwoorden. Jij bent zó lief, een streling voor het oog , zó bescheiden , zó vrolijk , zó vol lof naar anderen toe , zóóó....’’ noem maar op ’’ en je zingt fantastisch ! Het kan volgens mij niet dat er mensen zijn die jou niet moeten. Je bent ’’TOP”
  • Patricia Vonck

    2 weken geleden
    Laura, je positivisme is aanstekelig. Je blijft nederig en dat siert je zo. Fantastisch meid, doe zo voort, prachtzangeres.
  • ludo achten

    2 weken geleden
    Wauw wat een top vrouw ze is een top zangeres En presentaties van haar zijn gwn top Nog verder veel sucses met je zang Doe zo verder Loura ik ben grote fen van u .👍👍😁
  • katleen van cauwenberg

    2 weken geleden
    Koen is terecht heel trots op Laura.
  • Manuela Dhondt

    2 weken geleden
    Wauw ,wat is koen zo trots op zijne pupil Laura tesauro, en terecht ook hoe dat Laura is uit gegroeid tot een fantastische zangeres, dank zij de hulp van koen Wauters, wat heb je dat zo goed gedaan met jou hulp en goede raad ,dat Laura is uit gegroeid tot een fantastische idool van Vlaanderen