En daar is de eerste kus: boer Robbe lijkt voor Branko te kiezen in ‘Boer zkt vrouw’

Levert Boer zkt vrouw nu al een koppel op? Er hing zondag veel romantiek in de lucht tussen boer Robbe en Branko, met als hoogtepunt een hartstochtelijke kus. Op het erf verblijft echter nog een andere man die duidelijk ook zijn zinnen op de boer heeft gezet…

Tom Vets

Wat voorafging: Boer Robbe (29) uit Rijkevorsel emigreerde een tiental jaar geleden naar de prachtige natuur van Zweden. Eén ding ontbrak nog in zijn leven: iemand om lief en leed mee te delen. Na een eerste ontmoeting in België en een verblijf van drie potentiële partners schoten er nog twee kerels over: souschef Joffrey (25) uit Dilsen-Stokkem en de 23-jarige Branko, medewerker in een tuincentrum, uit Emblem. Twee mannen die echt tot het uiterste wilden gaan voor Robbe, en twee kerels die Robbe van meet af aan echt zag zitten.

In Zweden had Robbe in de aflevering van zondag een romantische date met Branko, op een ponton aan het water. Een idyllische omgeving, maar naast de romantiek die in de lucht hing zat de boer ook met heel wat vragen. Want hoe ziet Branko de toekomst? Wil die effectief alles achterlaten in België?

“Ik heb van jou de afgelopen dagen een moeilijker beeld kunnen maken dan van Joffrey. Die is veel duidelijker in hoe hij zijn toekomst hier ziet. Ik heb ook iemand nodig die zelfstandig kan zijn, die niet constant aan mijn mouw hangt”, legde Robbe zijn visie uit.

De heren hebben een gezellig onderonsje met Robbe en zijn ouders aan de keukentafel.© vtm

Branko stelde hem echter gerust. “Ik kan hier echt wel mezelf thuis voelen. Alles in Zweden is afgelegen, maar er zijn zoveel mogelijkheden die je hier samen kunt doen”, klonk het. “Ik zou niet weten waarom ik de stap niet zou zetten om hier te komen wonen. Ik voel me ook op mijn gemak bij je en heb gevoelens voor je.” Waarop Robbe duidelijk toenadering zocht en zei dat hij zich ook op zijn gemak voelde bij hem. “Je bent een fantastische jongen en dat wil zeggen dat ik om je geef.” Al was er ook wat angst. “Stel dat je je draai niet zou vinden en je slecht zou voelen...”

Kriebels

Branko ziet het echter al helemaal voor zich: samenleven op de boerderij, genieten van de natuur en Robbe die hem de stiel leert. “Dat hoeft niet meer te zijn.”

Die uitleg leek de naar Zweden uitgeweken boer helemaal gerust te stellen. Waarop de twee als verliefde jongetjes begonnen te giechelen en met complimentjes strooiden. Het was duidelijk nog een kwestie van seconden tot de eerste kus zou vallen, wat dan ook gebeurde. “Eindelijk”, klonk het.

Aan dit meer viel zondag de eerste kus.© vtm

Later gaf Robbe voor de camera toe dat hij kriebels voelt voor Branko, die hij in de eerste aflevering al omschreef als een “guitig manneke”. “En daar heb ik echt mee gezeten. Branko is een super aantrekkelijke knappe man. Het perfecte plaatje. Als ik in zijn ogen kijk, dat doet iets met mij”, zei hij. “Ik voelde die vlinders opkomen, maar als dat dan niet bevestigd wordt aan de andere kant wed je op het verkeerde paard.”

Maar zoals gezegd verblijft er nog iemand anders op de boerderij. Iemand die eerder al met boer Robbe op date ging en eveneens innige momenten deelde, maar waarbij geen kus viel. Ook Joffrey droomt van een toekomst in Scandinavië, en het lijkt erop dat dit niet doorgaat. In de preview van volgende week leek het er alvast op dat Robbe open kaart gaat spelen. Wordt dus vervolgd….

Een innige omhelzing met Joffrey, maar een kus volgde er niet.© vtm

Mysterie

Maar ook elders in het programma bewoog er het een en ander. Melkveehouder Niels in Gierle bleek tot nu toe een mysterie: wie zou hij naar huis sturen? Lisa, Astrid en Sylvie hadden geen flauw idee, Dina Tersago inclusief. Tegen haar vertelde Niels: “Mijn beslissing ligt nochtans al vanaf dag één vast. Ik ga één iemand naar huis sturen omdat zij het meeste gevoelens heeft en het liefst wil blijven. En van mijn kant gaan die gevoelens niet meer komen, dus als ik haar nog langer zou laten blijven, gaat ze nog meer hoop krijgen en zou het volgende keer nog moeilijker zijn voor haar.”

Voor Lisa (rechts van de hond, red.) is het voorbij.© vtm

Niels bleek het over Lisa te hebben, die even later noodgedwongen haar koffers moest pakken. Met opgeheven hoofd verliet ze de boerderij. “Dit was de juiste keuze. En wie weet vind ik nu wel een leuke knuffelaar die zit te kijken”, hintte ze nog naar sympathieke mannen aan de andere kant van het scherm.

‘Boer zkt vrouw’, VTMGO en VTM, zondag om 20.00 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER