Een bestelwagen reed in op een vrachtwagen in de staart van de file die op de snelweg stond.
Volledig scherm
Een bestelwagen reed in op een vrachtwagen in de staart van de file die op de snelweg stond. © Marc De Roeck

Bestuurder van bestelwagen overleden na ongeval op E34 in Oelegem

UpdateOp de E34 in Oelegem is maandagochtend een chauffeur van een bestelwagen om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Dat bevestigt de federale politie. Door het ongeval was de snelweg richting Antwerpen urenlang volledig versperd. Iets voor 13 uur was de weg opnieuw vrijgemaakt.

  1. Vier op een rij: KLJ Zoersel triomfeert wederom op voetbaltornooi voor jeugdbewegingen

    Vier op een rij: KLJ Zoersel triomfeert wederom op voetbaltor­nooi voor jeugdbewe­gin­gen

    Maar liefst 56 teams hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan de J-Cup, een voetbaltornooi voor jeugdbewegingen op het domein Diesterweg in Heide-Kalmthout, georganiseerd door de oud-leiding van Scouts 44ste Sint-Maarten. Bij de heren kroonde KLJ Zoersel zich opnieuw tot winnaar. Onder de dames was de ploeg ‘Manchester Tity’ van Chiro Myin uit Kalmthout het sterkst. En ook sfeer en gezelligheid mochten zegevieren.
    Zoersel
  2. Hoe kan het dat drugs nog steeds over gevangenismuur geworpen worden? “Precies Echt Antwaarps Theater?”
    PREMIUM

    Hoe kan het dat drugs nog steeds over gevangenis­muur geworpen worden? “Precies Echt Antwaarps Theater?”

    De incidenten en vechtpartijen in de overbevolkte gevangenis in de Begijnenstraat stapelen zich op de laatste maanden. Vorige week nog moest een gedetineerde naar het ziekenhuis gebracht worden na een steekpartij. De aanleiding daarvan zijn ‘overgooiers’, of personen die letterlijk van op straat drugs, telefoons en andere goederen de gevangenis inwerpen. Filip Dewinter (Vlaams Belang) vraagt zich af hoe zoiets nog mogelijk is anno 2024 en noemt het “Echt Antwaarps Theater”. En Bart De Wever (N-VA)? Die speelt het spelletje even mee: “Heb je al een titel voor dit stuk? Wat denk je van ‘Onze Gaston smijt zijn gsm in het prison?’”
    Antwerpen