Christian Horner, in Bahrein gesteund door zijn vrouw Geri Haliwell, geniet de steun van de Thaise zakenman en Red Bull-aandeelhouder Chalerm Yoovidhya.
Volledig scherm
Christian Horner, in Bahrein gesteund door zijn vrouw Geri Haliwell, geniet de steun van de Thaise zakenman en Red Bull-aandeelhouder Chalerm Yoovidhya. © AFP

Vrouw die Red Bull-teambaas Christian Horner beschuldigde, wordt deze week “op de rooster gelegd”

De werkneemster van Red Bull die teambaas Christian Horner (50) beticht van seksueel grensoverschrijdend gedrag, wordt deze week opnieuw grondig ondervraagd. Dit in het kader van het beroep dat de vrouw aantekende nadat haar initiële klacht na een intern onderzoek bij Red Bull tot niets leidde. Horner werd vrijgepleit en mocht aanblijven, zij werd op non-actief gezet.

2 reacties

  • marc vandecauter

    3 weken geleden
    Was er niet bij maar er rijzen toch enkele vragen was het stalking en of seksueel bedreigende berichten of was het onnozel doen via watsapp.Werden die berichten beantwoord door de vrouw ja of niet.Waarom heeft zij juridisch iets ondertekent daar moest toch iets tegen overstaan.Achteraf bekeken te weinig zeker.Wie heeft die berichten naar de insiders verstuurd?
  • Magnus Ostergren

    4 weken geleden
    Het is een bizar verhaal, maar wellicht geen rook zonder vuur ...