De dertigste editie van Pennenzakkenrock belooft extra feestelijk te worden.© BERT DE DEKEN, rr

Affiche 30ste Pennenzakkenrock compleet: toppers als Camille, Sikudhani en Marcske Vertongen komen langs

Mol -

Eind juni zakken 23.500 leerlingen en leerkrachten af naar het Zilvermeer in Mol voor de dertigste editie van Pennenzakkenrock. De organisatie zorgde ook dit jaar weer voor een affiche met straffe namen. Als kers op de taart volgt er nog een verrassing tijdens de jubileumeditie.

Pennenzakkenrock is al dertig jaar lang een vaste waarde op het recreatiedomein Zilvermeer. Traditioneel bouwen leerlingen en leerkrachten van verschillende scholen op het einde van het schooljaar een feestje op de beats van verschillende topartiesten. De inschrijvingen overtroffen alweer alle verwachtingen. In twee uur tijd schreven meer dan 400 scholen met in totaal een 23.500-tal leerlingen zich in om uit de bol gaan op Pennenzakkenrock.

Op de affiche van de feestelijke editie pronken dit jaar de namen van Camille, Sikudhani (The Voice Kids-winnares), Regi, Liam & No Direction en presentator Herman ‘Marcske’ Verbruggen. Daarnaast voorziet de organisatie ook een stevige portie aan beats op het strand met dj F.R.A.N.K, Double-U ft Eugene en Tom La Barraca. Als kers op de verjaardagstaart is het voor iedereen mogelijk om het felbegeerde Pennenzakkenrock T-shirt vooraf online te bestellen. Naast het supercoole T-shirt is dit jaar ook andere merchandise zoals een zonnebril en sleutelhanger te verkrijgen op het festivalterrein.(sg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners