Marie Maes: "Het water stond tot aan mijn heupen, pakweg een meter hoog. Op straat zag ik overal achtergelaten, dure auto’s ronddobberen."
Volledig scherm
PREMIUM
Marie Maes: "Het water stond tot aan mijn heupen, pakweg een meter hoog. Op straat zag ik overal achtergelaten, dure auto’s ronddobberen." © RV / AFP

Vlamingen getuigen na “ergste onweer in 75 jaar” in Dubai: “Dure wagens dobberen overal in het rond”

En ineens stond de woestijn onder water. In Dubai wisten ze niet waar ze het hadden, toen dinsdag het licht uitging boven het anders zo zonnige emiraat en ongeziene stortregens de straten blank zetten. Vier Vlamingen getuigen aan HLN over de donderslag bij heldere hemel.

24 reacties

  • Marleen Willems

    2 weken geleden
    En wij maar proberen zoveel mogelijk volgens het natuurboekje te doen. Met geld kun je heel gemakkelijk de wereld om zeep helpen in luttele seconden en niemand start hier een petitie of wat dan ook voor: Greenpeace: waar zitten jullie nu? Klimaatactivisten: waar ergens kleven jullie vast in Dubai?,...
  • peter destoop

    2 weken geleden
    Hoeveel geld je ook hebt, moeder natuur blijft de baas. Het wordt hoog tijd dat dit eens tot het mens"dom" door dringt.
  • Hubert Vanmechelen

    2 weken geleden
    Werd ook gedaan om droogte op te wekken bij de olympische spelen in Seoul 2018. Misschien is de klimaatverandering wel een gevolg van bepaalde "slimme" ingrepen, zoals bvb. cloud seeding.
  • Louise Maertens

    2 weken geleden
    Is duidelijk het gevolg van "cloud seeding" de Amerikanen gebruikten het ook in Vietnam "Operation Popeye"
  • Genesse Jacky

    2 weken geleden
    75 jaar geleden hebben ze hetzelfde meegemaakt en dat zonder " cloud seeding " Niet altijd als op klimaatverandering steken !