Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Manchester City MCI
1
EINDE
1
Real Madrid RMA
  • 76' Goal Kevin De Bruyne
(3-4)
  • Rodrygo Goal 12'

Geen tweede Champions League voor De Bruyne en co: Real na strafschoppen (en op diefje) naar halve finale

MATCHVERSLAGManchester City zal de Champions League niet voor de tweede keer op rij winnen. Een scorende Kevin De Bruyne en co domineerden de terugmatch tegen Real Madrid, maar sneuvelden na een bloedstollende strafschoppenserie. Real treft in de halve finale Bayern München, dat het Arsenal van Trossard uitschakelde.

37 reacties

  • Jorge seiffermann

    3 weken geleden
    Als Real Madrid wint zegt men steeds veel geluk gehad.14 keer de CL winnen is geen geluk , maar moed,tactiek en blijven presteren tot de laatste minuut . proficiat real
  • Rik Cappelle

    3 weken geleden
    Hoeveel geluk, Real zijnde, kunt ge nu al jaren hebben in de CL ? Remember de matchen eerder al tegen City en Chelsea en PSG. En dat heeft niks te maken met geluk afdwingen als ge gewoon van het kastje naar de muur gespeeld wordt en uw eerste en enige hoekschop pas krijgt na 105 minuten !
  • Blanca Gallardo

    3 weken geleden
    KDB 8 minuten vóór het einde vragen om jou te vervangen is niet echt professioneel. Een pro vecht tot de laatste adem. Hij had moeten volhouden en een penalty nemen! Was hij bang?
  • Rachid bounasser

    3 weken geleden
    Madrid was veel te sterk tegen een zwak de Bruyne
  • Jonathan Monsaert

    3 weken geleden
    Eindeloos rondtikken zorgt niet voor goals, vervelend spel van City. Het deed me een beetje denken aan het oeverloos gebrei enkele jaren terug van Barcelona, slaapverwekkend voetbal. Guardiola kan volgens mij geen ander systeem spelen, dit heeft hem al veel prijzen gekost. Doku viel wel flitsend in, toonde meer in zijn invalbeurt dan Grealisch in 70 minuten. Prachtig dat Real Madrid verder gaat in de Champions League.