De Bruyne stretcht voor het begin van de verlengingen.
Volledig scherm
De Bruyne stretcht voor het begin van de verlengingen. © UCL / AFP

“Kevin vroeg zelf om wissel”: Guardiola legt uit dat De Bruyne, die stretchte óp het veld, helemaal leeg was tijdens verlengingen

Na een sterke match, gekruid met de gelijkmaker, was de tank helemaal leeg. Kevin De Bruyne vroeg tijdens de tweede verlenging zelf om gewisseld te worden, zo vertelde Pep Guardiola achteraf. “Hij kon niet meer verder.” Iets wat de beelden vanop het veld, waar De Bruyne zelfs stretchoefeningen, bevestigen.

54 reacties

  • Raf Clerx

    3 weken geleden
    Een man van 20 miljoen per jaar mag die 2de open kans niet missen. Ik ben supporter van Kevin DB, maar hij is op het hoogste niveau geen matchwinner meer.
  • Koenraad Decapmaker

    3 weken geleden
    Iedereen die van voetbal houd zou blij moeten zijn met de uitschakeling van City . Een ploeg als City maakt het voetbal kapot met de financial fairplay waar ze hun laars aan lappen . Hopelijk wordt het 2de proces tegen hun niet terug onder de tafel weggemoffeld .
  • Karel Van Beeck

    3 weken geleden
    Haaland was niet op de afspraak, Foden ook niet echt. Spijtig er waren wel enkele open kansen. Kevin had de 2 de moeten scoren. Vinicius zat in de zak van Walker. Toch goede match gezien met eindelijk nog eens een goede scheidsrechter.
  • Richard Tolenaars

    3 weken geleden
    Een hoop mensen hebben commentaar over de wissels, maar je weet als buitenstaander niet wat er speelt in de groep spelers dus laat het maar aan de coach over want die is verantwoordelijk.
  • RIET HEIRMAN

    3 weken geleden
    Spijtig dat Real heeft gewonnen, City was de betere ploeg, maar gelukkig hebben we twee spannende en mooie wedstrijden gezien, met 2 ploegen die ervoor gingen en zonder spelers die zich probeerden te redden door zware fouten. We zien bij sommige wereldploegen heel iets anders, dus spijtig, maar voetbal blijft een onvoorspelbaar spel, elke wedstrijd moet worden gespeeld. En Haaland valt meer tegen dan mee.