Instagram / BELGA
Volledig scherm
© Instagram / BELGA

Na eerste fietstocht nu ook krachttraining: Wout van Aert blijft stappen zetten in zijn revalidatie

Lang heeft hij niet stilgezeten. Gisteren werkte Wout van Aert (29) voor het eerst weer een fietstochtje buiten af, vandaag zit hij in de fitness. Onze landgenoot zet snelle stappen in zijn revalidatie, nadat hij zwaar ten val kwam in Dwars door Vlaanderen.

27 reacties

  • Sonja Laeremans

    2 weken geleden
    Goe bezig Wout,we zien ernaar uit je terug in actie te zien binnenkort. Mooi om te zien hoeveel kracht en doorzettingsvermogen jij hebt. We missen je , de koersen zijn niks spannend zonder jou . Nog een goede revalidatie verder en tot snel
  • Niko Van Eeckhout

    3 weken geleden
    Mooi, hopelijk kan hij mee op ploegstage begin mei. Zou top zijn voor hem. Ben benieuwd voor welk programma er gekozen zal worden. Zal ook afhangen van Vingegaard denk ik. Als hij de Tour niet haalt zie ik Wout nog wel in een volledig vrije rol meedoen in de Tour, zoals hij die zou gehad hebben in de Giro. Maar de rol van de voorbije jaren als masterclass helper daar zal hij voor passen met het oog op de Olympische spelen.
  • Philip Miseur

    3 weken geleden
    wauw, als je dit al kan met gebroken sleutelbeen en borstbeen. ik denk dat we hem snel terug gaan zien. Nog veel succes met je revalidatie.
  • Anneke D'Hoe

    3 weken geleden
    Super blij dat we je binnenkort weer in de koers gaan zien,we missen je hoor mateke.Succes met je herstel.
  • Antoine Van De Velde

    3 weken geleden
    Op 6 mei met de ploeg mee kunnen op stage zou mooi zijn, voor in competitie komen wordt het wellicht wachten tot Dauphiné begin juni.