Photo News / VTM
Volledig scherm
© Photo News / VTM

De HLN-lezer is duidelijk: afschaffen, die play-offs. En ook Bart Verhaeghe krijgt gelijk: Club verdient uitstel

De HLN-lezer heeft gesproken. Naar aanleiding van de harde woorden van voorzitter Bart Verhaeghe gisteravond na de kwalificatie van Club Brugge voor de halve finales van de Conference League (“We zijn een heel onprofessioneel voetballand”), lanceerden wij twee polls. Of Club Brugge uitstel in de Champions’ Play-offs moet krijgen, om de dubbele confrontatie tegen Fiorentina zo goed mogelijk voor te bereiden. En hoe onze competitie er in de toekomst moet uitzien. Met of zonder play-offs? De consensus bij onze lezers op die laatste vraag is opvallend groot: maar liefst 70% van de 12.330 stemmers wil een competitie zonder.

145 reacties

  • Paul De Souter

    2 weken geleden
    Dat de voetballers een voorbeeld nemen aan de renners die veel minder verdienen en er veel meer voor moeten doen.
  • Frank Cube

    2 weken geleden
    Als de Play-offs er niet hadden geweest had Club al 4-5 keer meer landskampioen geweest. En Union ook al 2-3 keer !!!
  • Patrick Dubois

    2 weken geleden
    ocharme die van Brugge, als ze dat in Engeland zouden doen, dan duurt de competitie 2 jaar.
  • Geert Herremans

    2 weken geleden
    Club mag al 4 van de eerste 5 wedstrijden in eigen stadion spelen van de kalendermaker. Dat Cercle in hetzelfde stadion speelt, ligt niet aan Club maar het is wel opvallend dat zij als vierde mochten beginnen tegen de laatste en dan nog 'uit' waardoor er nog ruimte was voor nog 3 thuiswedstrijden. Dat kan al tellen als geschenk voor een 'herlancering'. Ook in het verleden mochten ze na een CL match vaak spelen tegen een ploeg die ook Europees actief was waardoor een 'nadeel' een voordeel werd.
  • Phill Heijdens

    2 weken geleden
    Ze moeten niet beginnen zeiken dat ze teveel wedstrijden moeten spelen. Kijk eens naar de buurlanden ? Die spelen er ook 2 per week en die klagen niet. Maar één ding is zeker. Schaf die belachelijke play-offs af !! Ook in de Challenger league !! Terug 18 ploegen en starten zoals vroeger in september. Dan kan je de competitie eens een week stilleggen voor eventuele (belangrijke) Europese wedstrijden.