Topchef Luc Bellings met de tien bereidingen van balletjes in tomatensaus die hij proeft voor HLN Eten: “Deze variant is echt zijn geld niet waard.”
Volledig scherm
PREMIUM
Topchef Luc Bellings met de tien bereidingen van balletjes in tomatensaus die hij proeft voor HLN Eten: “Deze variant is echt zijn geld niet waard.” © Steven Richardson

Luc Bellings test 10 keer balletjes in tomatensaus en deelt een 0/10 en 8/10 uit: “Lekkere vleessmaak en goed gekruide saus”

Gehaktballetjes in tomatensaus is één van de lekkerste Vlaamse klassiekers. Maar welke kant-en-klare variant uit de supermarkt is een even smakelijk alternatief? Sterrenchef Luc Bellings proeft tien bereidingen en buist de helft. Echt lekker gehakt en een geslaagde saus? Dat vindt hij maar bij één product: “Dit zouden ze zelfs geen balletjes in tomatensaus mogen noemen, het zouden vegetarische balletjes kunnen zijn.”