Alesha Dixon.© Ana M. Wiggins / Avalon

Jurylid ‘Britain’s got talent’ stapt weg na “aanstootgevend” optreden van deelnemer

Zodra een van de kandidates van ‘Britain’s got talent’ op het podium boeren begon te laten, had jurylid Alesha Dixon genoeg gezien. “Ik ben hier weg.”

mtm

Kandidate Kimberly Winter was helemaal van Amerika naar het Verenigd Koninkrijk gevlogen om haar talent in de kijker te zetten. Vooraf vertelde ze nog kort dat ze “verliefd” was op jurylid Simon Cowell en dat ze “wereldwijd” wilde uitpakken met haar “ongebruikelijke” vaardigheid.

Zodra het ABBA-nummer The winner takes it all begon te spelen, verraste Winter de juryleden door een reeks erg luide boeren te laten. Jurylid Alesha Dixon keek raar op en haastte zich naar de zoemer om het “aanstootgevende” optreden te laten stoppen. Collega Amanda Holden was echter een andere mening toegedaan en begon zelfs mee te boeren.

Dat was de druppel voor Dixon, die van het podium stormde en medejurylid Bruno Tonioli met zich meesleepte. “Ik ben hier weg”, riep ze nog. Tonioli keerde echter op zijn stappen terug en gaf de kandidate zelfs groen licht. “Ik kan me onmogelijk voorstellen hoe je deze grofheid de volgende keer gaat overtreffen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER