Geert Wilders (PVV) en Frans Timmermans (PvdA/Groenlinks)
Volledig scherm
Geert Wilders (PVV) en Frans Timmermans (PvdA/Groenlinks) © ANP

Trekt Geert Wilders naar rechtbank na uitspraken Timmermans?

Geert Wilders, leider van de Nederlandse politieke partij PVV, heeft aangekondigd klacht te zullen neerleggen tegen PvdA/GroenLinks-fractievoorzitter Frans Timmermans. Die laatste had aangegeven “niets na te laten om te voorkomen dat Wilders aan de macht komt”, wat door Wilders wordt gezien als een bedreiging. Of de klacht veel kans maakt valt te betwijfelen.

18 reacties

  • Staf Van den Eynde

    2 weken geleden
    Hier is het al hetzelfde als in België , alles in de strijd om toch maar rechts niet te laten regeren . Zielig Timmermans .
  • Linda Heintjens

    2 weken geleden
    Wilders bewijst wel zijn integriteit !
  • Marc Spriet

    2 weken geleden
    Mark Rutte heeft duidelijk een grote chaos gecreëerd na zijn onzinnig ontslag van vorig jaar. Nederland heeft geen geloofwaardige premier-opvolger meer. Tenzij Ollongren of Pechtolt?
  • Jean Donny

    2 weken geleden
    Als iedereen gewoon dwarsligt tegen Wilders, zegt dat veel over de eerlijkheid van die dwarsliggers. En hoeveel respect ze hebben voor de burgers en de democratie.
  • Patrick Moorthamer

    2 weken geleden
    Ieder politieke partij staat voor zijn eigen standpunt ook al klinkt die voor anderen niet nobel, iedereen heeft recht van eigen mening en zich te uiten van eigen dunken of zijn realisme wat dat ook is!