BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Union USG
1
EINDE
2
Club Brugge CLU
  • 82' Goal Cameron Puertas
  • Hugo Vetlesen Goal 52'
  • Bjorn Meijer Goal 74'

En toen stond Club op twee punten van leider Anderlecht: blauw-zwart verslaat Union en doet weer helemaal mee

Met bloed, zweet, tranen en een dosis geluk heeft Club Brugge een vijfde zege op rij geboekt. Union kwam na de rode kaart en de aansluitingstreffer van Puertas nog stevig opzetten, maar blauw-zwart trok een gouden driepunter over de streep. Union blijft achter met nul op twaalf, Club komt tot op twee punten van leider Anderlecht. Bij een gelijke stand tussen Anderlecht en Club krijgt paars-wit het voordeel: beiden hebben ze bij de halvering een half punt extra gekregen, waardoor er gekeken wordt naar de stand in de reguliere competitie.

71 reacties

  • martin vandersyppe

    3 weken geleden
    Met nog 6 wedstrijden, zijn nog 18 punten te verdienen. Wie tijdens de 6 resterende wedstrijden de kalmte kan bewaren zal kampioen spelen. Ik hoop op club brugge, maar alle andere 5 ploegen maken ook nog kans. Hoewel Union moet oppassen! Tegen club brugge waren ze teveel met andere zaken bezig , dan geconcentreerd! Goed voor wij als club sup. maar voor dit jaar zou Union toch een verdiende kampioen zijn, hoewel ik zeg, wie na de play - offs op één staat, het ook heeft verdiend!
  • Fred De Bakker

    3 weken geleden
    rsca pakt 6 op 6 tegen cercle en staat dan minstens 5 punten los, met nog een thuismatch tegen club en genk. Lijkt me toch dat rsca nog alles in eigen handen heeft. En speelt dan misschien al kampioen in thuismatch tegen brugge, mooi feestje!
  • dave hosten

    3 weken geleden
    De Europese halve finale is evenveel een zegen als een vloek. Dat zal vermoedelijk negatief resulteren in PO1, dat aantal extra matchen, verplaatsingen e.d. gaan wegen tov de anderen. Maar goed, liever Europees nog actief en top drie dan enkel nog meedoen voor titel.
  • Diëgo Smessaert

    3 weken geleden
    Brugge zal kampioen spelen
  • Guy Lefebure

    3 weken geleden
    Deze keer was het geluk bij Club. Mag ook eens.