Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Als ik blijf spelen heb ik mentale hulp nodig”: ex-wereldkampioen Mark Selby hint op snookerpensioen na “zielige” uitschakeling op WK

Het WK snooker is nog een ex-wereldkampioen armer. De Engelsman Mark Selby, viervoudig wereldkampioen, geraakte net als Luca Brecel niet voorbij de eerste ronde. Selby en Brecel waren vorig jaar nog de finalisten. De nederlaag komt hard aan bij de Brit, die openlijk twijfelt over zijn toekomst. “Snooker tast me mentaal aan en dat wil ik niet. Geluk is belangrijker. Als ik toch blijf doorspelen, heb ik mentale hulp nodig.”

8 reacties

  • Gaston Batsleer

    1 week geleden
    Waar Brecel en O'sullivan het puur op flair en talent doen, moet Selby hard werken om elke stoot correct uit te voeren. Dat vraagt veel inspanning en mentale energie en dan kraak je op een bepaald moment na al die jaren. Mark, neem een sabbatical, zoek hulp en je komt sterker terug!
  • Dirk Baert

    1 week geleden
    Mark and Vicky het allerbeste gewenst wat jullie ook beslissen. Het ga jullie goed!
  • Andy Van Daare

    2 weken geleden
    Alle respect voor Selby, steeds een taaie klant voor elke topper, maar in verdedigend opzicht is een Higgins en vooral een Steve Davis nog een trapje hoger hoor Jean-paul hanon.
  • James Williams

    2 weken geleden
    Wordt beschouwd als een saaie speler maar heeft wel evenveel karakter en professionaliteit in zijn kleine teen als Brecel in heel zijn lichaam.
  • Jean Petermans

    2 weken geleden
    Misschien moet hij terugkeren naar wat in hij vroeger ook zo succesvol was(ook een wereldtitel), het poolbiljarten, veeeel minder druk zowel in agenda als persoonlijk.