© rr

Man zoekt getuigen van vandalisme aan auto’s

Twee keer in een week tijd werd een auto in Kasteelplein in Lint bekrast. Telkens stond die voor de deur van Christophe Huypens. De Lintenaar probeerde via Facebook al getuigen van het vandalisme te vinden, maar voorlopig nog zonder resultaat.

SaRe

“De eerste keer was het op klaarlichte dag, donderdag 11 mei”, vertelt Huypens. “Mijn moeder was hier toen amper tien minuten binnen. Haar auto, een Toyota Prius, stond voor de deur. De hele zijkant werd bekrast.” Huypens’ moeder deed aangifte van het vandalisme maar voorlopig werd nog niemand gevat.

© rr

In de nacht van woensdag op donderdag 18 mei was het dan opnieuw prijs voor de woning in Kasteelplein. “Een auto die ik nog maar net gekocht had, een Volkswagen Vento uit 1994, werd ’s nachts bekrast. Zonde, want ik doe er meetings mee”, zegt Huypens. “Het is telkens alleen de auto die voor mijn deur staat die aangeraakt wordt. Geen idee waarom iemand dat doet. Ik ben wel tussenbeide gekomen in een ruzie, maar dat is nu toch geen reden om zoiets te doen?”

De Lintenaar hoopt dat iemand iets gezien heeft van het vandalisme en dat die persoon dat bij de politie gaat melden. “Ik denk er zelf ook aan om camera’s te installeren”, zegt hij.

© rr

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER