Verstappen en Newey.
Volledig scherm
Verstappen en Newey. © Photo News

Verstappen en Red Bull zien topingenieur Newey officieel vertrekken, deal met Ferrari zou al rond zijn

Het is nu ook officieel: topontwerper Adrian Newey (65) vertrekt bij Red Bull. Hij zal het team in de eerste maanden van 2025 verlaten. Tot dan trekt hij zich terug uit de F1-activiteiten van Red Bull. Volgens ‘La Gazzetta’ zou zijn contract bij Ferrari inmiddels getekend zijn.

20 reacties

  • Marc Van Buynder

    5 dagen geleden
    Het einde van het RB team is begonnen, Verstappen zal niet meer over een top wagen beschikken.
  • Jan Jansen

    5 dagen geleden
    Newey is inderdaad niet meer de grote man bij RB. Elke fan die een beetje F1 volgt moet weten dat Pierre Wache op het moment de grote man is…. Achter Max!
  • Judith Velghe

    5 dagen geleden
    Newey is idd een tovenaar, maar een ferrari omtoveren dat moet ik nog zien.
  • Patrick Bourgeois

    6 dagen geleden
    Eerst zien en dan geloven!!! Volgens de media zit Max ook al bij mercedes wat niet het geval is. De domme speculaties beginnen irritant te worden zelfs
  • richard lenssens

    6 dagen geleden
    De RB een ongrijpbare wagen?.De RB is wel degelijk de grijpen ,zie maar als Perez in een identieke wagen als Verstappen zit,Perez slaagt er niet in weg te rijden zoals Max het steeds doet en ja dat is de Max factor die op een ronde al goed is voor drie tiende en hij gaat dit in een andere wagen niet anders doen en hij weet precies hoe hij zijn wagen wil hebben.Overigens als je de rijtabellen bekijkt is Max de meest zuiverste rijder dan heel het velt ,hij beweegt(sturing) amper de wagen.