▶Bruno Van Den Brande (59) is CEO van een keukenbedrijf: “Met een maandloon van 3000 euro zuig ik mijn bedrijf niet leeg”

SuikernonkelsIn de HLN-podcast ‘Suikernonkels’ krijgen Jeroen en Ward het bezoek van Bruno Van Den Brande (59), CEO van ‘Keukens De Abdij’. Het bedrijf is één van de grotere spelers op de Belgische keukenmarkt en Bruno vertelt hoe zijn bedrijf de afgelopen jaren fors kon groeien. Van den Brande toont in de podcast ook meteen interesse voor het Suikernonkels-idee ‘Super Tiny Mud Island’.

10 reacties

  • Guido Larochette

    2 weken geleden
    Eigenlijk zijn de marges niet zo hoog 😂😂aankoop gemiddeld 5k-10k. Verkoop 30-45k.
  • nick brouwers

    3 weken geleden
    Klinkt goed. Een man die geen miljoen elk jaar moet hebben...maar wat verdienen zijn werknemers is de grote vraag. Kunnen ze hun huur, voeding, transport en indien kinderen , scholing betalen?
  • Martine Fosselle

    3 weken geleden
    Een zeer aimabele man. Heeft ons in één van z'n showrooms te woord gestaan en hebben achteraf pas geweten dat het de zaakvoerder was.
  • Jef joossens

    3 weken geleden
    Waarom weeral zo negatief tegenover deze mens in de commentaren? Denk je dat die CEO´s met het tienvoudige aan loon zich geen dividenten etc. uitkeren. Ik vind dit heel fair van deze man tov zijn bedrijf om zichzelf zo een laag loon toe te kennen. Probeer er maar eens andere te vinden die dit ook doen, je zal lang moeten zoeken.
  • Jacques Loontjens

    3 weken geleden
    Gezonde filosofie van een verantwoordelijk bedrijfsleider !