© Isopix

Tweeling van George Clooney wordt waarschijnlijk te vroeg geboren

Hoewel Amal Clooney (39) uitgerekend was voor begin juni, lijkt het erop dat de tweeling elk moment ter wereld kan komen. Dat meldt Entertainment Tonight nadat het een bron uit de intieme kring van de papa in spe George (56) te pakken kreeg.

flb

In februari raakte bekend dat George en Amal Clooney voor het eerst ouders zouden worden en dat ze zich meteen aan twee kindjes ineens konden verwachten. De bekende juriste was uitgerekend voor begin juni, maar zou volgens een bron al op het punt staan om te bevallen. "Ze verwachten dat ze vroeger zal bevallen dan gepland", klinkt het bij een bron dicht bij de familie. Het is sowieso al een tijdje geleden dat de twee nog samen in het openbaar werden gespot.

Ondertussen wordt er nog volop gespeculeerd over het geslacht van de twee kindjes. De kans lijkt groot te zijn dat het om een jongetje en een meisje gaat. Zo deelde Cindy Crawford een foto waarop twee rompertjes staan die ze kocht voor de baby's, eentje in het blauw en eentje in het roze. Het ziet er in elk geval naar uit dat we heel binnenkort meer zullen weten.

 

Hey, @RandeGerber — think I got the perfect baby gift for the Clooneys! ????????

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer