© Wiel Schepens

© Wiel Schepens

thumbnail: null
thumbnail: null

Samana Molenbeersel bezoekt Reyvenhof

Stralend weer op 17 mei met zomerse temperaturen. Klopt het dan toch dat je krijgt wat je verdient? We waren met maar liefst 75 deelnemers op onze jaarlijkse wandeling. Het werd een lange karavaan met 23 rolstoelen erbij.

Wiel Schepens

Met zijn allen togen we naar Reyvenhof, ten huize van Jos Aerden en Mia Smeets voor een verfrissende stop met lekkere fruitspiezen.Daar bezochten we de op hout gestookte bakoven waarin brood en vlaai werd gebakken.Daar was veel belangstelling voor, een lange rij schoof aan bij de oven om een glimp op te vangen van de lekker geurende broden.Voor deze gelegenheid werden er maar liefst 20 vlaaien en 40 broden gebakken.Met dank aan enkele vrijwilligers van de plaatselijke kern, Mia, Jos, bakker Sjang en stoker Gerrit.Hierna togen we naar het chirolokaal, waar de vers gebakken vlaaien op veel succes konden rekenen.Even later verschenen er ook de vers geurende broden.De gelukkigen die een brood konden bemachtigen mochten dit als wandeltrofee mee naar huis nemen.Ondanks de tropische temperaturen was het een fijne namiddag.

En bij Samana Molenbeersel blijven wij in zomerse sferen.Wij nodigen jullie uit op onze busuitstap op 7 juni naar het natuurhulpcentrum in Opglabbeek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer