© PN

Dit wisten we nog niet over Meghan Markle, maar prins Harry hopelijk wel

De Amerikaanse actrice Meghan Markle en vriendin van prins Harry draagt naar verluidt ‘een geheimpje’ met zich mee. Haar voornaam is niet Meghan zijn... Dat meldt The Daily Mail.

vwh

Meghan Markle kwam in Los Angeles ter wereld als Rachel Meghan Markle. Meghan is dus eigenlijk niet haar voornaam, wel haar middelnaam. Dat is opvallend, want in de televisieserie ‘Suits’, waarin Markle een van de hoofdrollen speelt, heet haar personage ook Rachel.

Hoewel de tabloidkrant op maandag uitpakte met het nieuws over haar echte naam, werd die niet echt bewust geheimgehouden. Op de Wikipedia-pagina van de 35-jarige brunette staat dat ze voluit Rachel Meghan mMarkle heet. Of ze altijd al aangesproken wordt met haar middelnaam of het een professionele beslissing is en hoe de Britse prins Harry zijn geliefde noemt, is niet bekend.

Eén ding staat vast: de naam Meghan Markle wordt de laatste dagen vaak door Google gehaald. Fans van het Britse koningshuis popelen immers om kiekjes van haar en prins Harry te zien op het trouwfeest van Pippa Middleton, dat afgelopen zaterdag plaatsvond. Tot nu toe heeft hun zoektocht niet veel beeldmateriaal opgeleverd, op één beeld van het Twitter-account Meghan’s Fashion na. Op die foto zijn de prins en Meghan een klein beetje te zien achter de vooruit van zijn wagen, nadat hij ze ging oppikken voor het trouwfeest.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer