© Twitter

Man vertrekt op huwelijksreis zonder vrouw en krijgt romantische verrassing

De Indische Faizan Patel en zijn echtgenote Sana zouden hun huwelijksreis doorbrengen in Italië, tot de vrouw twee dagen voor vertrek besefte dat ze haar paspoort kwijt is. Omdat ze de tweeweekse trip niet wilden annuleren, ging Faizan dan maar alleen naar la bella Italia.

vwh

Hoewel de Indische fotograaf zonder zijn vrouw in Italië zit, is ze toch altijd een beetje bij hem. Hij printte een kiekje van zijn lieveling uit op een A4-blad en poseerde ermee voor een selfie die hij via Twitter de wereld instuurde.

“Dit is hoe ik nu met mijn vrouw op reis ga”, schreef hij bij de foto. Sushma Swaraj, de Indische minister van Buitenlandse Zaken, zag de post passeren en schoot in actie. De man liet via de sociale netwerksite weten dat een kopie van haar paspoort zou opgezonden worden en de vrouw alsnog van de huwelijksreis zou kunnen genieten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De twee trouwden al in december 2015 en gingen op een minitripje naar een Indisch nationaal park, maar Italië zou hun echte honeymoon worden. Eerder deze zomer moest ook de Pakistaanse Huma Mobin alleen op huwelijksreis vertrekken na administratieve problemen van haar man. Zij poseerde op elke vakantie foto met haar arm rond haar man die voor de gelegenheid onzichtbaar was omdat hij thuis moest blijven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer