TIPS. Wat te doen tijdens het extra lange weekend?

Een weekend dat voor de gelukkigen onder ons vier dagen duurt, en dat met zomerse temperaturen op de thermometer. Maar wat te doen in onze provincie? Wij geven u alvast enkele tips.

fivr

Sjiek Shopping weekend (zaterdag 27 en zondag 28 mei)

Op zaterdag 27 en zondag 28 mei toveren we Maasmechelen Village om tot een waar paradijs voor alle Sjiek-lezeressen die houden van shoppen aan voordeelprijzen. Tijdens het Sjiek Shoppingweekend geniet je van 20 procent extra korting bovenop de outletprijzen in de meer dan 70 deelnemende boetieks. Kijk op zaterdag 27 mei in ons weekendmagazine Sjiek voor je bon!

Daarnaast leggen verschillende horecazaken van Maasmechelen Village al onze lezeressen in de watten én ontvang je een gratis en exclusief make-uptasje van Sjiek, gevuld met 3 beautyproducten van Pupa en LCN. Let op! Je moet het wel even reserveren via www.hbvl.be/sjiekshopping.

We R YOUNG (woensdag 24 mei)

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar organiseert de stad Hasselt in het Kapermolenpark voor de tweede keer We R Young. Het festival mikt op tieners vanaf 12 jaar. Onder andere Laura Tesoro, Kraantje Pappie en Ronnie Flex staan op het podium.

Meer info: www.we-r-young.be

Opening zomerbar Ipanema (donderdag 25 mei)

Met de zomer voor de deur openen ook de zomerbars weer de deuren. Zo ook Ipanema in en naast de patio van discotheek Versuz in Hasselt. Op donderdag mogen de VIP-genodigden er alvast een eerste drankje gaan nuttigen.

Meer info: www.versuz.be

Special Olympics in Lommel (woensdag 24, donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei)

Meer dan 3.400 atleten met een verstandelijke beperking geven vier dagen lang het beste van zichzelf in Lommel. Er worden voor de Nationale Spelen ook bijna 3.000 vrijwilligers en meer dan 10.000 bezoekers verwacht. U kan de sporters ook financieel steunen.

Meer info: www.facebook.com/specialolympics

Openluchtzwembaden

Verkoeling nodig? U kan onder andere terecht in de Paalse Plas in Beringen, Zwembad Kapermolen in Hasselt, de Plas in Kelchterhoef en het Parelstrand in Lommel.

Meer info: www.toerismelimburg.be/buitenzwembaden

Of u kan natuurlijk thuis de barbecue aansteken. Laat het in dat geval smaken!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer