Meisje (5) maakt toets en tikt haar lerares op de vingers

Een foutloze toets afleggen is op school altijd het streefdoel, maar dan moet hij wel juist opgesteld zijn. De vijfjarige Amelia Hallows uit Groot-Brittannië betrapte haar lerares op een fout en duidde die zonder aarzelen aan op haar blad.

vwh

De kleine Amelia, die sinds haar derde dol is op lezen, kreeg een blad met enkele woorden en tekeningen. De bedoeling? Het woord met een lijntje verbinden met de juiste tekening. Eén van de woorden was echter verkeerd geschreven. Er stond ‘dear’, wat bij de foto van het rendier hoorde, maar de juiste schrijfwijze is ‘deer’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Amalia trok het lijntje en schreef er een opmerking bij. “Je schrijft dit als deer”, stond er bij de tekening van het diertje.Mama Rebecca Hallows (24) is trots op het feit dat ze zo’n pienter meisje in huis heeft. Ze omschrijft haar oogappel als de echte ‘Matilda’ omdat ze altijd en overal met een boek in haar handen rondloopt. “Ik vond het wel grappig dat ze het verbeterde. Ze zag onlangs ‘Bambi’ en is sindsdien geobsedeerd door alles wat met de film te maken heeft”, klinkt het in een reactie aan de Britse krant Metro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer