Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ontroerend: stewardess adopteert wel erg volhardende straathond

Dat honden zich kunnen hechten aan mensen is voor vele dierenbezitters allicht geen nieuws. Maar de band die een Argentijnse straathond voelt voor een Duitse stewardess is wel erg groot en het leverde een zeer ontroerend verhaal op.

joro

Voor haar werk vertoeft de Duitse stewardess Olivia Sievers regelmatig in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Tijdens een van die trips kwam ze op weg naar haar hotel een straathond tegen. Ze gaf het dier wat te eten en speelde er even mee.

Dat kon de hond duidelijk appreciëren en hij volgde de stewardess naar haar hotel, waar hij haar vervolgens bleef opwachten op het trottoir. Sievers voelde een band met de viervoeter en bedacht hem met een voornaam: Rubio.

Sievers keerde terug naar huis, maar toen ze een tijd later terug ging overnachten in het hotel in Buenos Aires stond Rubio haar tot haar verbazing weer op te wachten. Dat gebeurde de volgende maanden telkens opnieuw.

De stewardess zocht een oplossing voor de arme straathond en regelde een adoptieadres voor hem. Dat bleek echter niet naar de zin van Rubio die ontsnapte en weerkeerde naar het hotel om terug bij Sievers te kunnen zijn.

Dat gebaar ontroerde de stewardess zodanig, waarop ze overstag ging. Ze nam de drastische beslissing om voortaan zelf voor Rubio te zorgen en regelde een vlucht voor hem naar Duitsland. Rubio is nu niet langer een straathond, maar beleeft de tijd van zijn leven bij zijn geliefde baasje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer