© TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Hernán Losada blijft jaar langer op het Kiel

Tegen het einde van de kampioenenviering in het Olympisch Stadion kwam plots de mededeling dat Hernan Losada ook volgend seizoen nog bij Beerschot Wilrijk zal voetballen.

hf

De voorbije dagen was de vrees bij de supporters van Beerschot Wilrijk ontstaan dat de optie in het tweejarig contract van Hernan Losada niet gelicht zou worden en dat de Argentijn de club zou verlaten. De optie moest namelijk gelicht worden voor 31 mei. Losada zelf had reeds te kennen gegeven dat hij graag nog een derde seizoen voor Beerschot Wilrijk zou voetballen, maar dat hij dinsdag met zijn vriendin, zijn vader en moeder op vakantie trok naar Argentinië.

Zondagnamiddag toen de spelers tijdens de kampioenenviering op het podium werden geroepen, kon Losada enkel zeggen dat hij hoopte nog te mogen tekenen, maar dat zoiets nog steeds niet gebeurd was. Tegen het einde van het kampioenenfeest verschenen moderator van de middag Danny Geerts en een opgeluchte en duidelijk tevreden Hernan Losada plots onverwacht opnieuw op het podium met de melding dat de nodige papieren net getekend werden. Hernan Losada blijft dus ook volgend seizoen lid van de FCO Beerschot Wilrijkkern die in 1B zal trachten zo hoog mogelijk te eindigen. De nog aanwezige supporters reageerden wild enthousiast.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners