© Kanna

Zo draag je espadrilles

Espadrilles hadden lang het imago van “strandschoentje”, maar anno 2017 is het platte, jute schoentje helemaal terug, inclusief make-over! Glitter-accenten, platformzolen of patches…Zo draag je de schoen met 100% zomergevoel.

Cityfashion

Flaneren in de stad

Dagje shoppen gepland tijdens zomerse temperaturen? Een espadrille is je redder in nood! Ze zijn makkelijk uit te krijgen als je iets wil passen, in tegenstelling tot een gladiatorsandaal bijvoorbeeld, en ze zitten extra comfortabel. Combineer je espadrilles met een halflange jurk of losse broek en je kan urenlang flaneren in de stad.

Festival-proof

Met het festivalseizoen in aantocht is het een goed idee om een paar stijlvolle, comfortabele espadrilles een plekje in je schoenenkast te gunnen. Kies je voor een boho-achtige look met zwierige jurk of net een stoere look met T-shirt en jeansshort? Dit Spaanse schoentje past bij je hele garderobe! Tip : Ga voor een espadrille met platformzool om nog langer te dansen zonder pijnlijke voeten.

Meet me at the beach bar

Niets is meer genieten dan een welverdiende cocktail op een terrasje of hippe strandbar. Jouw partner in crime: Een paar espadrilles! Combineer je jute schoentje met een plissé rok, geklede short met blouse of stijlvolle playsuit. Kies voor een espadrille met net dat tikkeltje meer zoals een metallic finish of sleehak. Perfect voor een zwoele zomeravond!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer