© Concentra

Phaedra Hoste vertelt voor het eerst: “Ik trek blijkbaar de verkeerde mannen aan”

Op het scherm is Phaedra Hoste (45) al lange tijd niet meer te zien. Ze schuwt al jaren bewust de publieke belangstelling. Maar in een openhartig gesprek met Dag Allemaal geeft ze zichzelf opnieuw een beetje bloot.

nadb

Het is geen geheim dat Phaedra Hoste op vlak van liefde nog niet veel voorspoed heeft gekend. “Ik trek blijkbaar de verkeerde mannen aan”, zegt ze in Dag Allemaal. “En momenteel ben ik single, ja. Maar een relatie beginnen om “toch maar van ’t straat te zijn”, dat nooit! Daarbij, vrijgezel zijn heeft ook z’n voordelen. Ik kan gaan en staan waar ik wil.”

Toch zijn er ook momenten waarop ze het moeilijk heeft met haar vrijgezellenstatus. Vooral het feit dat aan kinderen beginnen er niet meer in zal zitten, spookt door haar hoofd.

“Ik had kinderen van rond de twintig kunnen hebben. Zoals de meeste van mijn vriendinnen... Maar het is anders uitgedraaid. Was dat een beslissing van mezelf? Nee. Ik heb kennelijk een aandoening aan mijn baarmoeder. Dat hebben ze zo’n vijftien jaar geleden ontdekt. En aanvankelijk denk je nog: “Wie weet lukt het toch wel om kinderen te krijgen.” Maar nu, zoveel jaar later, moet ik die dokters gelijk geven.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer