© PHOTONEWS

Voetbalwedstrijd tussen legendarische grootheden uitgesteld door blessure Maradona

De voetbalwedstrijd tussen het Argentinië van Diego Maradona en de Rode Duivels van Jean-Marie Pfaff die volgende week vrijdag in het Antwerpse Sportpaleis zou plaatsvinden, is verplaatst naar maandag 14 november. Dat meldt de organisatie van het evenement. Maradona blesseerde zich op een tornooi in Argentinië aan de ligamenten van zijn schouder.

De Argentijnse voetballegende moet na zijn blessure zes weken rusten en zal dus pas in het najaar in ons land te zien zijn. “Het is doodjammer, ook ik keek verlangend uit naar dit bijzonder gebeuren in België”, laat hij via de organisatie weten. “Maar in november ben ik weer helemaal fit. Ik beloof een spetterende wedstrijd tegen Jean-Marie en de Rode Duivels.”

De heruitgave van de halve finale op het WK van 1986 in Mexico - destijds gewonnen door de latere wereldkampioen Argentinië - zal nu op 14 november doorgaan. Wie Maradona en Pfaff tijdens de match zal vergezellen is nog niet bekend. De ermee gepaard gaande gala-avond in het Antwerpse Hilton Hotel, een netwerkevenement met bedrijfsleiders, overheidsvertegenwoordigers en andere prominenten, wordt dan weer verplaatst naar vrijdag 11 november.

Reeds aangekochte tickets voor het evenement blijven geldig. Er zijn ook nog steeds tickets beschikbaar. Die kosten 19 euro per persoon en zijn te koop via www.teleticketservice.com.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER