38-jarige man in ziekenhuis geslagen in Overpoort

© fvv

In de Overpoortstraat in Gent is in de nacht van donderdag op vrijdag een 38-jarige man in het ziekenhuis geslagen. Rond 4 uur ’s ochtends ontstond in een café in de Gentse uitgaansbuurt een discussie, waarna het slachtoffer door twee mannen geslagen en geschopt werd buiten op straat. Twee mannen werden opgepakt.

CMA

In een van de cafés in de Gentse uitgaansbuurt ontstond volgens het parket Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, een discussie tussen drie mannen. Toen een van hen naar buiten ging, werd hij door de twee andere mannen gevolgd. “Op straat werd het 38-jarige slachtoffer neergeslagen en geschopt door de twee mannen. De man verloor enige tijd het bewustzijn”, klinkt het. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis maar is buiten levensgevaar.

Twee verdachten opgepakt

De twee verdachten, twee Gentenaars van 35 en 59 jaar oud, liepen na de feiten weg. Op aanwijzing van getuigen kon de Gentse politie de twee verdachten even later inrekenen in de Benedictijnenstraat, een straat die evenwijdig loopt met de Overpoortstraat. “Beide mannen waren weerspanning bij hun arrestatie”, klinkt het nog.

De twee verdachten werden vrijdag voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Het parket vraagt hun aanhouding.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen